sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Talokisasta

Heippodeij! :3

Pidettiin mun pikkuveljen kanssa tossa vähän aikaa sitten (viime kesänä xD) kahdella tietokoneella kipailu, jossa piti tietyssä ajassa rakentaa samankokoisille tonteille tietyt kriteerit täyttävä talo. Talokisa, aika luova nimi kisalle eiks je? 
Veli käytti mun läppäriä, ilman ladattuja ja kaikkia pelejä. Mulla oli käytössä pöytäkone, kaikki lisärit ja kamasetit (+muutama ladattu) mitä mulla sillon oli. Tasaväkistä eikö?

Hienot talot kummallekkin tuli ja aikaahan oli about 2½ tuntia + tauot yms. Nyt mulla ei ole kuvia kummastakaan talosta, mutta talossa asuvasta perheestä kuitenkin. 

Meillä on oli myös TODELLA tarkat kriteerit mitä talon/tontin piti sisältää, mutta niitä en nyt tähän hätään löytänyt. Loppujen lopuksi tehtiin vielä perheet taloihin ja tässä nyt esittely mun tekemästä perheestä. Nämä on ainoat kuvat mitä silloin otin ja paremmalla ajalla ajattelin tuota taloa kuvata. Jos sen tallennuksen jostain löydän. 

Tässä siis Matt, Emily ja Thomas Ybea. Matt ja Emily ei oo naimisissa vaan sisarukset ja Thomas on toi ybersuloinen adoptoitu poikalapsi. :) Nyt kuvat ettei liikaa höpinää! :D


 Ja kyllä, he on ERITTÄIN läheisiä. :) Tämä ei ole vielä talotontilta, vaan piti koodata vähän rahaa, jotta ne saa unelmiensa talon. :)


 Sisaruset ja Thomas. :3 En mä paljon näistä muista, mut oli tosi yllättyny ku Thomas tuotiin, et se osas jo kävellä ja puhua. O.o


 Pojan huoneesta tuli tollanen viidakkoteemainen. En tiedä miksi. Oli kesä ja vihreetä ja halusin jonkun tosi erilaisen mitä normaalisti teen. xD


 Thomas :3


 Emilystä tein basistin (ja äsken kun kirjotin tän ni tuli aika miljoona basistivitsiä mieleen) :S


 Onhan hän nätti, mut ei miellytä enää sillätavalla silmää kun sillon kun loin hänet... :) 
Emily: Haukuiks sä mut just rumaks?
-EN! Joo, kait sitte... anteeks.

 Matt. Älkää kysykö noista uimavaatteista! Sen siitä saa ku laittaa pihalle ISON uima-altaan ponnulaudalla ja koristevaloilla, pohjakoristeella ymsyms. :D U Know right?


 Tästä kuvasta en sano mitään.


 Niinpä niin... 
Sun pitäis olla soittamassa sitä bassoas ja logiikkaa, et voit sit myöhemmin opettaa taidon pojalles!
Emily: Pojalle? Mille pojalle?


Otin sitte peuran malliksi... O.o Älkää kysykö tästäkään mitään.
Mutta joo. Toivottavasti saatte pian siitä varsinaisesta talosta kuvia. 
Sen voin vielä sanoa, etten näillä sisaruksilla sen enempää tule pelaamaa. Ei inspaa, vaikka silloin päätin testailla bänditoimintoja enemmän. :)

2 kommenttia:

  1. Hauska idea tuo talokisa, voisi joskus kokeilla:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se ihan hauskaa, ja onnistuin jopa mun veljeltä varastamaan pari hyvää ideaa, mitä nykyään käytän jakuvasti! O.o

      Poista