perjantai 7. helmikuuta 2014

Vanhoja kuvia


HEIPS! :)
Pitkä väli bloggailussa, eikä nytkään kunnon postausta... Hiukan kuvia oon räpsiny Camillasta ja kaikesta siihen liittyvästä. Tässä kuitenkin nyt vanhoja simejä ja eläimiä. Suurimmalla osalla pelannut vaan kerran ja olen nyt tähän sitten parhaita kasvokuvia koonnut. Koittakaa pysyä kärryillä kuka on kuka, vaikka en kuollaksenikaan muista kaikkien nimiä. Antakaa anteeksi!



Tämä on noita, nimeltään Jessy. Testailin noidan ominaisuuksia ja tämä on ainoa kuva Jessystä. Harmi sinänsä. Ihan nätti hän mun mielestä on.

***


Tässä on Maryann ja hänen "kämppiksensä" Satur. 


Maryann ei tykännyt yhtään, ku pakotin sen huolehtimaan tosta lapsesta.


Sitte se sai multa lahjaksi lampun. Maryann toivoi suurperhettä, ja en todellakaan muista miks. :D


Tää on Maryannin ja Saturnin talo. Niillä oli myös hevonen, muistaakseni Jupiter ja mooonta terraario/häkkieläintä. Kilpikonna oli muistaakseni Goldie, mut muista ei oo hajuakaan. :D Tykkään tästä talosta. Se oli vaan jotenkin liian iso... Kai.


Joo niin sitten kävi, että Maryann synnytti kolmospojat sille lampunhegelle. En tykänny, joten lopetin sit siihen. 

***


Sit jotain randomkuvia. Spotatkaa rouva poliisin kyvyt. :D Vanki on pidätetty jo ennen ku poliisi pääsee paikalle, sit se poliisi hermostuu ja kävelee autos läpi...

***


Älkää kysykö, mitä tässä tapahtuu. Mun hyvä kaveri loi joskus perheen, jonka hevonen tää oli. Se bugas jotenki sillee, et se vaa leiju tollee oudosti ja liikku kaiken läpi tos asennos. Poistin sen sit koodilla. 

***


Ensimmäinen kissa jonka oon luonu, niin että niillä on oikeesti pörrönen turkki! ♥ 
Ginger nimeltään. :3

***


Naapurin koiranpentu muistaakseni joku Paituli tai muu yhtä tyhmä vaatekappale. Erittäin suloinen se kyllä oli. :3

***


Sitten ehkä mun pitkäaikasimpaan suosikkiin Natashaan, taiteilijanimeltään Nathaan. Pelasin vaikka kuinka kauan sillon ku sain superstaran. Rakastin tätä naista, löysin sil täydellisen miehen ja sain niil kaksosmukulat. Se mies kuoli ja into lopahti.


"Come to meeee, babyyy!!!" ♪♪♪♪


Tässä tää mies. Tein siitä akrobaatin ja taustalla näkyy molemmat lapset. 


Tässä nää vielä yhdessä. :3 Tui!

***


Tän naisen tein pikakokeiluna koneen tultua huollosta, että toimiiko peli ollenkaan. En uskaltanut avata legacyn tallennusta, ni pelailin sitte tällä. Tykkäsin tästä liian vähän pelatakseni. Nimestä ei hajuakaan.


Edelliselle naiselle hankin sitten kokeiluna koiran, että näkyykö turkki uuden näyttiksen myötä. Näkyihän se, mutta vasta kun tän kasvatin aikuiseks. :3 Tui! ♥ Tällä oisin voinu pelata ikuisuuden!

***


Nauroin näill ladatuille sortseille niiiiin kauan!! xD En pääse vieläkään siit yli, et miks joku on tehny housut, joissa perse korostuu tolla lailla. Nauran edelleenki tääl ittekseni! :D Tällä simillä en pelannu, vaan muokkailin kaikkia mahdollisia kaupungin ihmisiä. :)

***


Tällä pelasin vain kerran. Minttu nimeltään. 
Tykkäsin kyllä, mutta tallennus korruptoitu, ni se siitä sitten. 
Ei auttanu yhtään mikään. Nii ja toi paita saa sen hartiat näyttämään hirveen leveiltä.

***


Tässä on muistaakseni Anny ja Patrik. Voitte ihan itse päätellä kumpi on kumpi... ;)
Uskon, et osaatte. Tarkotuksena pelata koiran sukupuuta monta sukupolvea, mutten onnistunut löytämään koko Bridgeportista tolle ainuttakaan naaraskoiraa kaveriks. Löytöeläinkeskusmikäliessäki oli vaa kolleja uroksia.


Hän oli kyl niiin söppänä! Luonnekki oli joku hirveen vilkas ja sottapytty seikkailija. En muista.


Tässä on ainut kunnollinen kasvokuva Annysta. Hänkin aika nätti. Tykkään noista hiuksista just vaaleina. :3

***


"OUMAIGAAD!!! Onks tossa FINNI???" 
-Luuliisa

***


Näitä kutsuin nimellä randompunatukat. Tässä isä. Hänestä muutin lampunhengen.


Perheen teinitytöstä tuli noita.


Poikalapsesta tuli sammakko... siskon toimesta... ;) 


Ja äidistä surullinen pelle, joka kuoli syödessään lisää taikahedelmärakeita... xD

***


Mä latasin yhdessä vaiheessa ihan älyttömästi poseja ja tein nämä kaksi ihan vaan testaillakseni niitä.


... Ei miehille tätä posea! ...


Nauran tälle ihan liikaa!!! xD Yks vaa poseeraa sängyn päällä ja toine itkee taustal... :)

***

VAROITUS!!! 
Viikatemies spämmi! :3



Synkkä on mun muru! :3 Onnistuin muuten kerran tappamaan Synkän ja sit mun simit jäi moneks sukupolveks leijumaan sinne tontille sillee 'puolkuolleina'. U know? Right?

***


Tässä on Marika. Hänellä oli koira, Severus. Hän meni naimisiin tummaihoisen vampyyrimiehen kanssa...


...tässä on heidän lapsensa. 
Ihan kamala! Pelasin sitä yks lapsi per sukupolvi -haastetta, 
mut ei todellakaan innostanu ku tää oli ensimmäinen perijä.


Tää on Severus.


Sibylla.


Poppy ja Gilderoy.


Philius.


Dolores.

Jos ette näistä jo tajunnut, niin mulla on vakava ja täysin peruuttamaton Harry Potter -addiktio. 
Tähän perheeseen kuulu kans hevoset Albus ja Minerva. Myös professorien etunimiä. Noiden kahden kissan nimistä en oo varma, mut ainaki Poppy oli toinen... :D Se toine saatto kyl olla Arguski... :D En muista. :D

***


Tähän puluun on hyvä lopettaa... Alan olla aika väsyny, ku aloin just miettii miks toi on ton mallinen! En vaa tajuu miten se pystyy lentää tollasessa asennossa... ! Okei! 

***

Seuraavaksi koitan saada aikaiseksi postausta Camillasta. :) Mulla on kuulkaa jo paaljon hyviä kuvia ja materiaalia pelattuna, ja voin sanoo et olin Camille ERITTÄIN ILKEÄ!! ;)

See ya in next time! :3


4 kommenttia:

  1. Kivaa kuulla siustakii pitkästä aikaa! :)

    Aaaw, Jessy on kyl nätti tapaus!

    Maryannin talo! Onko ite rakentamas! Hauska idea laittaa "lasiseinät" vaikka itteä kieltämättä ahistais :D Siis meinaan et jo ihan simien puolesta olisin ihan hermona ku en voi ees liian isoa ikkunaa vessaan laittaa YLÄkertaan! XD
    Mut taloja on ihan sikahauska tehä eri "teemoilla", jotka osa on jopa tosi höperöitä :D Nimimerkillä tein joskus nuorempana TS1:seen talon jossa oli PELKKÄ yläkerta. Kyllä, leijuva yläkerta, joka oli laaja neliö ja jonka sisäänkäynti oli keskellä taloa portaiden päässä :DDD Pitää joskus mennä se kuvaamaan ykköseen koska miulla on se peli ja ne tallennukset edelleen olemassa :DDDDD Ja oon nyt vasta alkanu saamaan tätä taloinspistä takasin (masennuslääkitys 5 vuotta), en muistanukaan miten hauskaa on tehä jollain tietyllä ulkoasuteemalla talo :D Joskus tein myös ykköseen kirjotuspöytätalon, eli reunoissa "tornit" ja keskellä kerros vaan ylimmässä kerroksessa :D Ja joskus tein ykköseen myös MOI-talon, niitä tallennuksia tosin ei enää ole - oli vielä näitä yhtiäkii tallennuksia vanhemmat. Mut köh, se siitä, jatkan lukemista XD

    O-ou, kolmospojat, yksinhuoltajalle ja vielä lampunhengen lapsia :DDD

    Haha, no, jotkut tykkää kurvikkaammista joten sillä varmaan selittyy noi isoperäset shortsit :D

    Ei luoja mikä on toi Luuliisa + tonttu -kuva??? Joku randomein ehkä ikinä :DDDDDDDDDDDDDD

    Viikatemies ♥ Fani olen suorastaan XD

    Mitä, toi vampyyritaaperohan on sulonen! :o Joskus on hauska kasvattaa simit aikuisiks asti ku rumastakin taaperosta voi tulla hurmaava/vallottava aikuinen. Joskus taas söpöstä taaperosta tulee järkyttävä aikuisena :D

    Severus. Ja Sibylla. ja Poppy! Ja Gilderoy!!! Gilderoy on toi kirjava eiks je? Ja Philius :D DOLORES NYT REPES XDDDDDD Eijeijei mitä toi pieni oravarukka on tehny et on saanu sen nimekseen? Vai oliko se poikkeuksellisen häijy ja puri kaikkia? Mieluummin se vois olla nimeltään joku.... ei, en kyl keksi yhtäkään yhtä limanuljaskaa eläinkunnasta joka olis sen nimen arvonen :D Kun siis tästä fandmista puhutaan, muutoinhan Dolores on ihan nätti nimi. (Paitsi et miulle se on varmaan lopun ikää pilattu kiitos Rowlingin XD)

    Jaa niin, Potterhead ilmottautuu.

    Meinasin kysyy pulun nimee mut muistin ettei ainakaan noita voi nimetä. Enkä muista onks Lemmikeissä myös puluja, pitänee tsekata netistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jessy, kiittää, vaikkei häntäehkä muistaakseni ole olemassakaan enää... :)

      Maryanin talo on todellakin itse rakentamani. :) Tykkäsin siitä, mut sit kolmosten kanssa loppu todellaki inspis ja talo jäi pieneks. :D En jaksanu rakentaa uutta. :D Mutta taloja on oikeesti hauska tehdä. :) Ja innolla odotan noita kuvia noista ykkösen taloista (en ole koskaan pelannut ykköstä, muutakun englanniks plaikkari kakkosella) ja jotain piti sanoa, mut unohdin. :) EIKU siis Tolla Marikalla oli sellanen talo, jonka rakensin vähän sellasella hirsimökkikesämökkityylillä. U know?

      Joo päättelin ihan samaa, ku tajusin noi housut. ;)

      Toi tonttu on hurmaava, koitan saada tungettua sen jokaiseen taloon jonka teen. Ja luuliisa... Nauran sille AINA! Thänks EA!

      Ei siitä muistaakseni tullut kovin hyvän näköstä... Mulla on toi tallennus tallella, voisin vaikka kattoa tässä kun jossain välissä on aikaa.

      Samalla voisin tarkistella noita eläimiä. Joo sen teen...! Ja Dolores siksi, että se orava oli muistaakseni just Gilderoyn löytämä. (Ja se puri sitä vampyyrimiestä Brookea...!) Mutta, koska Dolores on kissanainen, niin... :D

      Toinen potterhead! ♥

      Kiitokset kommentista! :3

      Poista
  2. Hahhah, noista Potter-nimistä sen verran että mun siskolla on Harry Potter-addiktio, ja sen seurauksena meidän kissojen nimet on Albus & Minerva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei aivan ihanaa! Mäkin haluan kissan jonka nimi on Minerva! ♥

      Poista