maanantai 18. elokuuta 2014

The Sims 4 CAS demo - not my bisnes!

Heips!
Päätin nyt sitten pölistä teille hiukan omia mielipiteitä tuosta nelosen CAS demosta.

En edes ollut ajatellut lataavani CAS demoa. Olin kokoajan koko tulevaa nelosta vastaan ja kun se nyt loppujenlopuksi kaikesta hehkutuksesta huolimatta ei kuulostanut mun korvaan ollenkaan kivalta, tulin siihen tulokseen, etten edes halua koettaa simien luontia, etten vain muuta mielipidettäni, sillä en koko peliä halua omakseni. 
No nyt kuitenkin kaveri sai suostuteltua lataamaan tämän mun läppärille (kolmonen on perheen pöytäkoneella, pelaan, muokkaan kuvia ja kirjoitan postauksia siis eri koneilla), jotta voi tulla mun luokse joku päivä testaamaan kyseistä peliä. Nyt kun sitten latasin lähes vastustelematta (voihan sen sitten aina poistaa!!! :---DD ) tän ni päätin sitten itekkin koettaa... Syytöket saa lähettää sille, mikä säätelee tyhmiä päähänpistoja! 

Kokeilun tuloksena meet Eva Ukrey!


Onhan Eva ihan kiva ja onnistunut ja tolla ohjelmalla oli kiva leikkiä, mut oli se loppujenlopuksi mulle ihan hirveän hankalaa. Esimerkiksi kun kolmosessa on tottunut kääntämään simiä hiirellä pyörittämällä niin tässä levenee yhtäkkiä kaula. Tottumiskysymys... Tiedän . Toisekseen tässä ei saa simin vartaloa suoraan kohti itseä, vaan se oli kokoajan kääntyneenä vinosti toiseen suuntaan. 

Kasvoiltaan Eva muistuttaa hiukan Camilla Andersonia aikaisemmista postauksista. Osin aika paljon, osin ei todellakaan yhtään. Eikä kyse nyt ole silmälaseista! xD


Tykkäsin siitä, miten vartaloa sai muokata aika paljon mihin suuntaan tahansa. Tosin sim näytti todella hassulta, jos ei tarkkaan katsonut jokapuolelta, miltä näyttää pienenkin muutoksen jälkeen. 


Itse ainakin löysin helposti mitä kaikkea löytyy ja mistä. Siitä plussaa! Kolmoseen olis myös todella kätevä noiden sormusten ja korvakorujen lajittelu erikseen, sekä nappula, mistä ne saa kerralla kaikki pois. Tykkäsin. Vaihtoehtoja oli jo demossa ihan älyttömästi, värivahtoehtoja tai create a styleä kaipaisin, mutta muuten tosi kivasti ainakin löysin Evalle sopivat vaatteet enkä jäänyt miettimään että olisipa tuota kolmosen juttua ja tuota tai tuota. 


Luonteenpiirteitä oli mun mielestä ihan älyttömästi liian vähän. Luo juuri sellainen sim kenet haluat - joo ehkä ulkonäöltä. En ruvennut laskemaan, mut aika nopeesti noi luonteenpiirteet saa kulutettua loppuun ja suurin osa noista oli samoja kuin kolmosessa, joten niihin on ehtinyt jo osin kyllästyä. Samoin elämänhaaveita oli mun mielestä hirveän vähän. Nekin kaluaa jo aika nopeasti läpi. Eikä niissä ollut sellasia "tavoitteita" kuin kolmosessa. Nämä oli enemmänkin sellasia tällainen sims haluaa... No miten se toteutetaan? Vai voiko toteuttaa ollenkaan?

Tykkäsin tästä bonuspiirrejutusta, mutta mitä ihmettä niillä oikeen tekee. Joo no ymmärrän, että joillekin on kiva, mut siltiki... Ne jotkut oli ihan kivoja, mut tää pohdiskelijakin... Uudet tunnetilat (mitkä lie??) toki tulee, joten ehkä tämä silloin toimii. Nyt vaikutti lähinnä tyhmältä. 

Nelosta en näillä näkymillä oo ostamassa. En ehkä ollenkaan. Voi toki olla, että saan lahjaksi, kun olen siitä kotona puhunut jonkin verran.... Hope not... Ei kuulosta mun peliltä. Eikä nyt ton siminluonnin testauksen jälkeen tunnukaan. Jotenkin liian pikkutarkkaa ja sopii paremmin sellasille ihmisille, jotka jaksaa keskittyä käsillä tekemiseen ja pieneen väkertämiseen. En pysty ees piirtämään pienelle paperille yksityiskohtia kyllästymättä TOSI nopeesti xD (upsiis)

Hiukan jaksoin vielä näin illalla pölistä, kun ajatukset pelailun jälkeen tuoreena mielessä. 

Kolmosesta ei oo tulossa uutta postausta hetkeen. En pääse pöytäkoneelle pelailemaan, eikä kuvia ole yhtään varastossa. ONNEKSI! En nyt myöskään jaksais kauheesti keksiä sanottavaa kuvista. Pää muutenkin ihan tyhjä ja pitäis keskittyä muuhunkin kun simssiin. 

Kysykää lisää mielipiteitä, vastailen kyllä kysymyksiin, jos joku haluaa tietää jotain mitä en sanonut. 

Kiiy

P.s. Petyin, kun en saanut kommentteja The way through this sarjan ekaan osaan. Oliko se niin huono? O.o :'( Jos et vielä lukenut --> Mene lukemaan edellinen postaus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti