tiistai 29. heinäkuuta 2014

Uusi tarina tulossa : The way through this.

Heti ensimmäiseksi pahoittelen pitkästä tauosta! 
Kolmen viikon reissu ja kaikki muu vie paljon aikaa, enkä ole yksinkertaisesti ehtinyt koneelle pelaamaan. Grenejä on postauksellinen valmiina, mutta jostain pitäis saada edes vähän huumorintajua kirjottaa niihin kuviin jotain kivoja kommentteja. 
No can do... Mut kai mä teen sen aika pian... jos jaksan. 
Niin ja löysin Andersoneistakin pari kuvaa, jotka vois julkasta. Siis Camillaa ja lapsia, jos joku ei muista. :D

Mutta, mulla on ollut jo pidempään kuvattuna omaideaisen tarinasysteemin aloitus ja tämä talo- ja hahmoesittely. Saatte nyt siis tutustua Cherryyn ja Citroneen ja heidän tarinaansa.

Tämä on tarinamuotoon kirjoitettu n. 5-10 osainen kertomus kahdesta naisesta, jotka eivät toistensa luoneenpiirteiden vuoksi toteuttaa omia elämänhaaveitaan. Sain idean tähän tarinaan vuonna nakki ja papu, kun finfanfun -sivustolta löysin ficin, jossa on vähän samankaltainen idea. 

Tässä tarinassa ei naisten menneisyydellä ole väliä, mutta sanottakoon, että ulkonäöstä ja sukunimestä huolimatta Cherry tulee rikkaammasta perheestä, kuin Citron. Naiset eivät ole sukua toisilleen, eivätkä heidän nimensä ole tarkoituksella samankaltaiset. (UPSIS!!! ;D ) 

Tarina alkaa aivan täysin keskeltä naisten elämää, eikä kertomukseen kuulu prologia, muuta kuin mun omat pölinnät nyt. 

Mä toivon, että oon saanu tähän selitettyä kaiken niin, että ymmärrätte, mutta aina saatte tietenkin kysyä lisää, jossette ymmärtäneet. Tämäkin on aika monimutkainen juttu alkuun, mutta kyllä sen ymmärtää. Kai? 

Nyt vielä siis kertauksena:
Cherry ja Citron ovat täysin erilaiset ihmiset, jotka ovat jostakin tuntemattomasta syystä päätyneet seurustelemaan keskenään. Heidän luonteenpiirteensä ja elämänasenteensa menevät toistensa kanssa täysin ristiin, eikä naisilla ole näinollen mahdollisuutta toteuttaa elämänhaaveitaan. Onnistuvatko he kuuntelemaan toistensa tarpeita ja joustamaan omissaan? Voivatko he pysyä yhdessä? 
Cherry ja Citron ovat luvanneet toisilleen rekisteröivänsä heidän suhteensa virallisesti ja adoptoivansa lapsen, jos kumpikin saa toteutettua elämänhaaveensa ennen vanhuusikää ja eroamaatta. 
Cherryllä ja Citronella on pitkä ja vaivalloinen matka edessään. 
Kysymys kuitenkin kuuluu: Selviävätkö he?


Starlight Shoresin rantabulevardin varrella olevalta tontilta kuuluu iloista naurua. Kaksi aikuista naista leikkii pihalla. Auringon paistaessa toinen naisista on saanut kauniin rusketuksen, mutta toinen on aivan kalpea. 


Tutustutaan tyttöihin vähän tarkemmin. Mustatukkainen tytöistä on Cherry Malcolm, 29, ja ruskeatukkainen on Citron De Enkel, 27.


Cherry heittää Citronin selästään ja laskee käden lantiolleen. "Kato sis, joku stalkkaa meitä!"


Cherry on laiska bilettäjä, joka ei ikinä missään milloinkaan halua olla työn kanssa tekemisissä. Työ on hänelle kuin pahin olemassa oleva sairaus, jota jokainen sim välttää viimeiseen asti. Cherryn suurin elämänhaave on pelehtiä viidessä eri paikassa viiden eri simin kanssa, mutta se ei olekaan Cherrylle niin yksinkertaista kuin voisi kuvitella. Vaikka Cherry on kaunis, vastustamaton ja taitava kaikessa rakkauteen liittyvässä hänen on lähes mahdotonta saada toteutettua hartain haaveensa.


Cherryn tyttöystävä Citron on hänen tiellään. Naiset ovat tietyiltä osin toistensa täydelliset vastakohdat, mutta osin taas täysin samanlaiset. Citron ei koskaan ole pitänyt juhlimisesta, vaan aina työ ja elämässä edistyminen ovat menneet juhlimisen edelle. Citron rakastaa maalaamista ja kirjoittamista ja hänen hartain haaveensa on tulla näissä asioissa paremmaksi kuin ketään. Citron on myös mustasukkaisempi kuin ketään maailmassa, eikä hän halua luovuttaa Cherryä kenellekään muulle. Työ on Citronille elämä, kun taas Cherry voisi elää bilettämisestä ja deittailusta.

***
Naiset rakastavat toisiaan syvästi, mutta riittääkö heillä aikaa toisilleen? Sortuvatko he luonteenpiirteidensä takia eroamaan? Ovatko he sittenkään toistensa oikeat? Saavatko molemmat naiset toteutettua hartaimmat haaveensa, vaikka hellä kummallakin on esteitä. Citronin mustasukkaisuus ja Cherryn työnpelko ovat vaikeita asioita ylitettäviksi. 
Molemmilla tytöillä on asiassa myös joustettavaa, mutta pystyykö Cherry olemaan uskollinen tyttöystävälleen, vai sortuuko hän toteuttamaan elämänhaaveensa mahdollisimman nopeasti välittämättä Citronista ja siitä että naisella ei koskaan ole aikaa hänelle töidensä takia? 
Saako Citron taas pidettyä näppinsä erossa tietokoneesta ja maalaustarvikkeista, pitääkseen huolta, ettei Cherry petä häntä muiden simien kanssa?

***


---
Cherryn ja Citronin talo
---


Valkoinen kivitalo on ulkoa yksinkertainen ja täydellinen Starlight Shoresin lämpimään ilmastoon.


Talon ulkopuolella oleva tila on täydellinen maalauspaikka Citronille, sillä talon sisällä on melko ahdasta.


Ovesta sisään astuttaessa nähdään ensimmäisenä yhdistetty olo- ja työhuone.





Toiseen suuntaan lähtee käytävä, jonka varrelta pääsee tyttöjen makuuhuoneeseen ja vessaan, sekä käytävän päässä olevaan keittiöön.


Makuuhuone on sisustettu punaisella. Se on yksinkertainen ja käytännöllinen huone, jossa ei ole mitään turhaa. 




Myös wc on pieni, mutta eivät naiset toisaalta tarvitsekaan isompaa.


Keittiö on samalla moderni ja maalaismainen. Ruoka- ja juomasyntetisaattorit takaavat molempien naisten kiireiden keskellä aina herkullisen ja terveellisen aterian.


Ulkona seisoo Citronin kuplavolkkari, jonka hän sai 18-vuotislahjaksi isoäidiltään.


Takapihan grillipatiolta näkee merelle, mutta se ei ymmärrettävistä syistä ole ollut kamalan ahkerassa käytössä.

******
Näin tällainen juttu nyt siis tulossa. Jotain muutakin saattaa tullla välissä, mutta tämä taitaa nyt olla pääasiallinen projekti tätä blogia varten. 
Mitä pidätte ideasta, entä mitä Cherryn ja Citronen käy?
Höpöttelin tuolla alkuun jo aika paljon ni en nyt enää jatka. Heittäkää kommenteilla, ne piristää ja on ainut palkka mitä tästä saan! :D

7 kommenttia:

  1. en malta oottaa että tarina voi alkaa kunnolla... Jännittää!! Ihanan näkösiä naisia 8)
    Ja talo on mahtavan näköne

    VastaaPoista
  2. ihana auto! Mistä saatu? (:

    VastaaPoista
  3. Ihana idea!
    Tosin, minusta 'oikeasti' se on kukaan, ei ketään. :)
    Kauniita naisia, odotan innolla että tarina alkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :D
      Mitä missä? No joo, no toi on vähän miten ite tykkää... Puheessa sanon noin ni vahingossa näköjään lipsahtanu. :)
      Kiitokset!

      Poista
    2. Jos saan huomauttaa niin ei oo olemassa oikeeta tapaa sanoa sitä, kun samaa kuitenkin pohjimmiltaan tarkoittaa :) "Ketään" on murretta, ja sinä Anonyymikaverini tulet ehkä sitten sieltä missä ei puhuta murretta. Et kuitenkaan valitettavasti voi alkaa neuvomaan ihmisiä, mikä on oikea tapa sanoa jokin ja mikä ei :)

      Poista