sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mulla menee hermot koko helkutin peliin!

MÄ EN KESTÄ!

Peli toimi vielä perjantaina ihan älyttömän hyvin ja tänään, kun aloin putsaamaan ladattuja se sekosi. Tai siis peli kyllä toimii kunnolla, mutta aikoja sitten ladattu ja sittemmin poistettu Jonhan 10 new CAS Sliders (Breast, Hip, Waist, Butt, Head and more) -mod alkoi yhtäkkiä bugittamaan oikeen kunnolla.

Yleensä (onneksi) kun lataan uutta tai poistan vanhaa roskaa pelistä siirrän tallennukset pois pelin kansiosta työpöydälle. Niin niille ei käynyt mitään sen kummempaa, mutta kun teen uuden testaustallennuksen ja avaan CASin huomaan tän ihan kamalan jutun!

Alempana tulee olemaan kuvia ongelmasta, mutta koitan ensin selittää. Eli siis tuon modin toiminnot alkavat bugata nais simeillä. (En testannut miehiä) Niiden vatsat ja rinnat ja takamukset on ihan tyhmän näkösiä ja epärealistisia. Simeistä tulee kääpiöitä ja jättiläisiä, niiden sääristä tulee tooosi laihat ja toisaalta taas tosi paksut. 

Poistin tän kyseisen modin jo aikaisemmin saman ongelman takia ja se poistui ihan kiltisti. Poistin koko latauksen silloin koneelta enkä nytkään ladannut sitä uudelleen. Nyt kun päätin lopulta ladata CCMagicin ja selata ladatut sen avulla läpi, poistaa turhat ja muutenkin putsata pelin. Poistin kaikki vialliset tiedostot, jotka TÄMÄ ohjelma mulle kerto. Ajoin kaikki ladatut, sims3packit ja packaget CCMagicin läpi ja sitten poistin turhia ja bugaavia. (sain jopa kaikki muut bugaavat pois paitsi peliin todennäköisesti ikuisesti jumiutuneen kentaurinvartalon)
Poistin kaikki tiedostot DCBackup kansiosta, koska joku englanninkielinen sivusto niin minulle ystävällisesti kertoi. Auttoi heti nopeuttamaan peliä.

Nyt niitä kuvia....



























Jostain luin kans, et Twallanin Overwatch aiheuttais tällasta, mut mulla ei ees oo sitä, joten... 
Päivitin kaikki modit, joten niidenkään vahoille päivityksille tehdyt versiot ei pitäis haitata...

Osaako joku sanoa yhtään mitään, mitä mun pitäis tehdä? Oon ihan turhautunu koko peliin ja en jaksais enää tapella, mut pelkään et jos laitan tallennukset takasin, et ne rupee bugimaan tai menee ihan sekasin tai mikä pahinta katoaa kokonaan! Onko tää vika CCMagicissa, jonka mukana muuten aikaisemmin poistetut jutut tuli muutkin takasin, vai jossain ihan muussa? 

Auttakaa mua jooko tai mä paiskaan tän koneen lattiaan ja hautaudun omaan sänkyyn peiton alle itkemään, enkä nouse sieltä ennen seuraavaa vuotta!

Pyydän vielä anteeksi ihan älyttömän tylsää ja epäselvää selostusta. 
Ja lukekaa edellinen postaus, koska siellä on kunnollinen postaus perjantain pelailusta... ;)

Thänks!
Kiiy

4 kommenttia:

  1. Öm en nyt ihan ymmärtäny mikä ongelma on, koska nuohan on slidereitä joiden pointti on saada simeistä erinäköisiä? Se vaan että kun laittaa satunnaisen simin, se myös valkkaa satunnaiset arvot MYÖS näille slidereille jolloin tulee epäsymmetrisiä juttuja, niinku muutamassa esimerkissä näkyy. Mut en vaan ymmärrä mikä tässä nyt bugais? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis se bugaa, että noita slidereitä ei ole koko pelissä enää ollenkaan.... :D Eli unohdin kai suutuksissani laittaa, että miten ihmeessä mä saan ne pois pelistä, kun ne ei siellä ole ollenkaan! :D

      Poista
  2. Koitapa poistaa TS3-kansiosta cachet: CASPartCache, compositorCache, scriptCache ja simCompositorCache (ja socialCache). Auttaskohan se? Varsinkii scriptcache on sellanen mihin jää kaikkien modien "jälki", koska ne on vaan tollasia väliaikatiedostoja mitä lie. Cacheja voi poistella vaikka koko ajan, se ei hajota pelistä mitään, lataa aina vaan vähän pitempään ku se luo ne uudestaan käynnistyksen yhteydessä. Onkii suositeltavaa et cachet poistetaan aina ku lataa tai poistaa pelistä jotain. Cachet voi myös poistaa CCMagicin kautta, mut en ite oo uskaltanu sillä poistaa ku en oo varma poistaako se muitakii cachejuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Cachet poistan joka kerta, kun avaan pelin! :D Joku joskus sanoi, että kannattaa... :)

      Poista